Armonea 

WZC Ter Venne

Bezoek ons: 12u00 – 18u00
Van harte welkom op onze opendeurdag!

Maak kennis met onze werking

Op zondag 19 maart laten we jou graag kennismaken met ons WZC en al zijn faciliteiten.

Of je nu graag eens zomaar binnen kijkt, op zoek bent naar een geschikt WZC als warme thuis of op zoek bent naar een interessante job of vrijwilligerswerk binnen ons WZC, je bent van harte welkom!

Over ons

Woonzorgcentrum Ter Venne gelegen in het residentiële Sint-Martens-Latem biedt een combinatie van wonen, zorg en diensten voor senioren. Op onze site die zich bevindt in de Leievallei, tussen Gent en Deinze, kan iedereen zich thuis voelen. Je vindt er uitstekende dienstverlening en zorg in een warme leefomgeving de klok rond.

Ons woonaanbod kenmerkt zich door warme kleuren, gezellige woonkamers, sfeervol meubilair en een fraaie afwerking. Aangenaam comfort in een huiselijk kader. Onze site situeert zich op het einde van een doodlopende straat. Dichtbij het centrum van Sint-Martens-Latem kunnen we dus toch de nodige rust en veiligheid bieden.

Wat mag je verwachten als je bij ons een bezoekje brengt?

  • om 12u starten wij graag met een gezellige drie-gangen lunch zodat u kunt kennismaken met onze keuken. Hiervoor vragen wij om een kleine bijdrage van €5 dat integraal naar onze spaaractie voor een duofiets gaat. Luncht u graag mee? Tot 5 maart kunt u zich telefonisch of per mail inschrijven.
  • van 13u tot 16u30 kunt u kennismaken met het zorg- en woonleefdepartement (aangeduid parcours, diverse standen,…)
  • van 16u30 tot 18u kunt u genieten van een hapje, drankje en muziek in onze bistro “De Foyer” als warme afsluiter.

 

We hebben momenteel volgende vacatures:

Armonea
WZC Ter Venne
Vennelaan 21
9830 Sint-Martens-Latem
09 285 72 00
tervenne@armonea.be
https://www.armonea.be/tervenne