Schrijf je in voor de Meet & Greet van Dag van de Zorg

De voorbereidingen voor Dag van de Zorg van zondag 16 maart 2025 zijn in volle gang. Het is dé feestdag van de sector en hét hoogtepunt van Week van de Zorg.

Nog twijfels om deel te nemen aan Dag van de Zorg 2025?
Doe mee aan de gratis Meet & Greet tijdens onze roadtrip door Vlaanderen bij een van onze zes ambassadeurs. Hier krijg je een inspirerende getuigenis en een rondleiding in een uniek zorgproject van een (ex-)deelnemer. Je kan netwerken met collega’s uit de sector. Je ontvangt nuttige tips voor het organiseren van een opendeurdag en ontdekt er alle nieuwtjes én het nieuwe thema van Dag van de Zorg 2025.

Per organisatie mogen twee personen gratis deelnemen. Dus breng gerust een collega mee.

Schrijf je snel in voor één van onderstaande data:

Dinsdag 10 september
WZC Den Bogaet Grimbergen
Van 13u tot 16u

Het woonzorgcentrum is een thuis voor ouderen met een zorgvraag. Het WZC is een zorgzame thuishaven waar men met respect voor ieders eigenheid een zinvolle oude dag beoogd.

Donderdag 12 september
Centrum Molenmoes Wezemaal
Van 10u tot 13u

De Wissel vzw onthaalt op Centrum Molenmoes kwetsbare jongeren en gezinnen en bouwt een netwerk uit met en rond de jongeren en gezinnen, samen met vrijwilligers en andere partners. Als hoopverlener wil De Wissel voortdurend ondernemen in de samenleving en nodigt ook teams en bedrijven uit naar deze werkverrijkende plek.

Dinsdag 17 september
ZAS Cadix Antwerpen
Van 13u tot 16u

Het nieuwe state-of-the-art ziekenhuis opende de deuren in september 2023: hoogtechnologisch, duurzaam en toekomstgericht. Een unieke rondleiding die eindigt op het groot dakterras met een schitterend uitzicht op de stad.

Donderdag 19 september
VillaVip Bredene
Van 13u tot 16u

Een inclusieve, hedendaagse en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel.

Dinsdag 24 september
Het GielsBos Gierle
Van 13u tot 16u

Een zorgvoorziening waar kinderen en volwassenen met een beperking terecht kunnen voor verblijf, logeren, dagopvang, begeleiding, jobcoaching en advies. Een plek om te wonen en te beleven, met zinvolle dagbesteding op een prachtig en inspirerend groen domein. 

Donderdag 26 september
FPC Gent
Van 13u tot 16u

Een forensisch psychiatrisch centrum waar 264 patiënten patiënten, die omwille van een psychische stoornis strafbare feiten hebben gepleegd maar niet thuishoren in een gevangenis, in een hoog beveiligde setting zorg op maat krijgen met het oog op maatschappelijke re-integratie.

Inschrijven:

Schrijf je in voor een van de zes locaties vóór 1 september 2024.

Ik schrijf me in voor de Meet & Greet

Heb je vragen, stuur een mailtje naar karlien@dagvandezorg.be of bel 09-224 06 84.
Hopelijk tot binnenkort!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij
Dag v/d Zorg? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.