inMotion

Op zondag 17 maart 2019 is het de achtste editie van Dag van de Zorg. Tijdens zijn jaarlijkse opendeurdag roept Dag van de Zorg zorg- en welzijnsvoorzieningen op om de deuren open te stellen voor het grote publiek. Op die manier kan de zorggebruiker met eigen ogen zien hoe de sector volop in beweging is, hoe het zorgaanbod verandert en welke centrale positie de patiënt, bewoner of cliënt inneemt.

Concept

Het Vlaamse zorglandschap is volop in beweging, alle betrokken spelers staan voor grote uitdagingen. Ons zorgsysteem staat onder druk en heeft nood aan nieuwe inzichten. Niet alleen gaan de kosten de hoogte in door de sterk vergrijzende en diversifiërende bevolking, maar ook door de niet te stoppen medisch-technologische evoluties in de gezondheidszorg. Anderzijds kan diezelfde technologische evolutie erbij helpen handelingen te automatiseren en de dienstverlening te herdefiniëren. Zorgberoepen en -taken krijgen een nieuwe invulling, de zorgorganisatie van de toekomst krijgt een andere opdracht.

inMotion

Het Dag van de Zorgmagazine over de nieuwe uitdagingen in zorg en welzijn

Het magazine inMotion neemt de lezer mee langs een parcours die (sociale) ondernemers reeds aflegden in hun zoektocht naar extra uitdagingen en opportuniteiten voor de toekomstige zorg in Vlaanderen. Alle sectoren komen hierbij aan bod: ziekenhuizen en woonzorgcentra, geestelijke gezondheid en welzijn, thuiszorg, witte economie en onderwijs. Een aantal cases, getuigenissen en interviews kunnen andere zorgspelers inspireren en aanmoedigen om aan de slag te gaan.

inMotion verschijnt 2x per jaar (september & maart). De twee magazines worden gratis verstuurd naar alle directies & kaderleden in de zorg- en welzijnssector. Daarnaast krijgen ook secundaire scholen, (hoge)scholen en universiteiten, leveranciers én producenten actief in de sector het magazine in de brievenbus.

Bekijk alvast alle nuttige informatie (technisch informatie, tarieven, doelgroep, oplage, ...) over inMotion september en inMotion maart.
Ontvang je graag een volgend exemplaar? Stuur dan een mailtje naar karlien@dagvandezorg.be

Bekijk hieronder de vorige publicaties. Klik op de afbeeldingen om het magazine te bekijken.

inMotion maart  2019          inMotion september 2018      inMotion maart 2018         
               

inMotion september 2017      inMotion maart 2017            inMotion september 2016
               

inMotion maart 2016       inMotion oktober 2015
     

Volg ons op: