Zewopa vzw - Wijkcentrum De Gagel

Voor vrijetijdsbesteding kan je steeds terecht in ons wijkcentrum. Het wijkcentrum is het kloppende hart van onze werking. Het is daar dat het samenleven gebeurt. Iedereen uit de wijk is er welkom. Zo vormen we samen een kleine gemeenschap, met de nadruk op ontmoeting.

In het wijkcentrum kan je niet alleen terecht voor een gezellige babbel, maar ook voor verse soep of een warme maaltijd aan een klein prijsje. Daarnaast bieden we er, in samenwerking met verschillende lokale partners, een kwaliteitsvol programma van activiteiten aan, van crea tot cultuur, met aandacht voor beweging en spel, tijd voor natuur en tuinwerking en een divers vormingsaanbod …

Jij bepaalt mee de inhoud van deze activiteiten tijdens ons maandelijks tafelmoment. Dit is het moment dat we samenzitten met alle geïnteresseerden om de werking te evalueren en bij te sturen, om na te denken over activiteiten,... Alle ideeën zijn welkom! 

Ook als vrijwilliger ben je heel welkom. We zoeken altijd helpende handen om te flyeren, mee soep te maken, zelf een activiteit te organiseren, mee te denken…Kortom, we zorgen samen voor een warme wijk, een wijk waarin iedereen zich welkom voelt.

Levensvreugde en mensen laten openbloeien, daar doen we het voor! 


Vacatures bij deze organisatie

JobbeschrijvingGemeente
Vrijwilliger hout-atelier Herentals
Open houden wijkcentrum De Gagel Herentals
Verpleegkundige Lier/Herentals

Volg ons op: