WZC Brembloem

Woon- en zorgcentrum Brembloem, gelegen aan de rand van Evergem, is een nieuwbouw sinds september 2016 en bevindt zich te midden van een woonwijk met eengezinswoningen.

In 2018 werd een nieuwe uitbreidingsvleugel in gebruik genomen waardoor het woon- en zorgcentrum op heden
175 woongelegenheden aanbiedt, waaronder ook éénpersoonsluxekamers met een apart woon- en slaapgedeelte als tweepersoonskamers.

Iedere woongelegenheid is uitgerust volgens de hedendaagse normen: wifi, domotica, badkamer met inloopdouche en toilet, televisie, koelkast, telefoon... Al deze elementen zijn in de dagprijs inbegrepen.

Daarnaast beschikt het WZC ook over heel wat gemeenschappelijke ruimtes zoals daar zijn: badkamers met ligbad, woonkamers, snoezelruimte, ergotherapieruimte, kinesitherapieruimte, kapsalon, cafetaria met bibliotheek- en speelhoek ...

Op ‘de dag van de zorg, 17 maart 2019’ openen ook wij onze deuren en verzorgen wij aan de hand van een uitgetekend parcours een rondleiding doorheen ons woon- en zorgcentrum.

Nieuwsgierig? Kom en ontdek het! Maak ondertussen ook kennis met de digitale activiteitentafel en een technologisch
snufje. Het jonge volk wordt met een leuke fotozoektocht uitgedaagd.

Op het einde van het bezoek wordt u een hapje aangeboden en in de doorlopend geopende cafetaria zijn bijhorende dranken tegen democratische prijzen te verkrijgen.