WZC Belle Epoque

Een woonzorgcentrum met het niveau van een vijfsterrenhotel

Belle Epoque biedt u een buitengewone levenskwaliteit in de kustplaats Knokke-Heist. Onze residentie maakt deel uit van de nieuwe woonomgeving Duinenwater. Geniet van een ongezien comfort in deze oase van rust en groen in de omgeving van een idyllisch meer en aan de polderbossen.

Een medisch team staat voor u klaar

mensen kunnen vandaag een hoge leeftijd bereiken, op voorwaarde dat ze goed verzorgd worden. Bij Belle Epoque bent u de klok rond omringd door een ervaren medisch team dat bestaat uit gediplomeerde verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten en ergotherapeuten. Ons team garandeer u een gepast zorgverlening, in samenspraak met uzelf en uw familie.

Slapen als een roos

Uw kamer is stijlvol ingericht. U zit heerlijk in de zetels en bent omringd door uw eigen kleine meubeltjes en decoratievoorwerpen. Dankzij de gezonde zeelucht slaapt u als een roos in een ergonomisch en gemakkelijk verstelbaar bed. Met de gebruiksvriendelijke domotica roept u in een handomdraai de verpleging op. Elke kamer is uitgerust met een hypermoderne badkamer met douche en de nodige houvast-punten voor uw veiligheid.

Een Chef adviseert ons keukenteam

Bij Belle Epoque krijgt u het beste van het beste op uw bord. Daar zorgt ons keukenteam, onder supervisie van een Chef-kok voor. Hij stelt persoonlijk de menu's samen. Bij ons wordt u een echte fijnproever.

Aandacht voor ieders welzijn

In Belle Epoque is er altijd wat te doen. Ons team biedt animaties die zijn afgestemd op een ouder publiek. Wat dacht u ervan om na het ontbijt de dag te beginnen met een sessie aquagym? 's Middags kan u deelnemen aan een hobbyworkshop of een uitstap in de gemeente, want in Knokke is er altijd wat te beleven.

Kom kennis maken met dit unieke aanbod aan de Belgische kust.

Volg ons op: