woonzorgcentrum Sint Anna vzw

http://www.facebook.com/sintannabulskamp

Woonzorgcentrum Sint Anna maakt deel uit van Woonzorggroep GVO en beschikt over een eigentijdse infrastructuur, gekenmerkt door zijn huiselijke sfeer en dit in een landelijke, weidse omgeving, dichtbij de kust.

Woonzorgcentrum 82 éénpersoonskamers voor zorgbehoevende ouderen, gelegen in 5 kleine woongroepen in een gezellige huiselijke sfeer

Centrum voor kortverblijf 9 éénpersoonskamers voor valide en zorgbehoevende ouderen die tijdelijk bij ons verblijven naar aanleiding van revalidatie, na ziekenhuisopname of omdat de mantelzorger tijdelijk de zorg niet kan opnemen

Zorgflats de Kolme 16 zorgflats (80 m²) waar je zelfstandig woont in een veilige, aangepaste en rustige omgeving

Dagverzorgingscentrum Moerland elke werkdag open voor valide en zorgbehoevende ouderen die thuis wonen. Een ruim aanbod van verzorging tot zinvolle dagbesteding met veel sociale contacten. Vervoer is voorzien.

Sociale dienst aan huis Leg je vraag voor. Indien nodig komen wij op afspraak bij jou thuis.

Infopunt dementie voor vragen en informatie over geheugenklachten en/of dementie. Bijkomende hulp bij het zoeken naar gepaste hulpmiddelen en ondersteuning.

Maaltijden elke dag lunch mogelijk voor 65+

Opleiding tot verpleegkunde IcDien uit Roeselare voorziet de praktijkgerichte HBO5-opleiding verpleegkunde. De studenten krijgen les in het woonzorgcentrum en toetsen meteen de theorie aan de praktijk af.

Medewerkers ​multidisciplinaire teams, met mogelijkheid tot vorming, ruim aanbod voor stagiars

 

Vacatures bij deze organisatie

JobbeschrijvingGemeente
logistiek medewerker veurne
zorgkundige veurne
verpleegkundige Veurne

Volg ons op: