VZW Sint-Lodewijk

Waarvoor staat Sint-Lodewijk?

Sint-Lodewijk staat voor onderwijs, zorg en ondersteuning voor personen met een motorische beperking. In Kwatrecht bieden we buitengewoon onderwijs aan leerlingen van 2,5 tot 21 jaar. Binnen en buiten de schooluren kan men op de campus terecht voor zorg op maat. Volwassenen begeleiden we in een aangepaste woonomgeving in een nieuwe woonwijk in Wetteren. We komen ook langs in jouw vertrouwde (thuis)omgeving, school of sportclub.

We luisteren, we adviseren, we ondersteunen.

In Vlaanderen zijn we de referentie in de onderwijs- en welzijnssector voor mensen met een motorische beperking maar net zo belangrijk als onze expertise is ons warm hart. Een warm hart voor onze leerlingen, cliënten, bewoners en elkaar. Dat is Sint-Lodewijk.

150 jaar Sint-Lodewijk?! Dat is niet niets.

Deze feestelijke gelegenheid laten we niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op 17 maart 2019 tussen 10.00 en 18.00 uur verwelkomen we u graag om samen feest te vieren op onze Dag van de Zorg. 

Fotografe Lieve Blancquaert en onze cliënten stellen vol trots hun fotoproject "150 jaar in beweging" voor. Ze verwelkomen je graag op de feestelijke opening van hun expositie in de kapel van Sint-Lodewijk.

Tussen 10 en 17 uur kan je doorlopend met het ganse gezin op een belevingsgerichte manier proeven van ons aanbod op vlak van onderwijs, ondersteuning en zorg voor kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen met een
motorische beperking.  

Wie dit wenst, kan een begeleide rondleiding meevolgen en zich laten verrassen door wat Sint-Lodewijk zoal te bieden heeft.

Heb je interesse in een job in de zorgsector of buitengewoon onderwijs of overweeg je om aan de slag te gaan als vrijwilliger? Breng dan zeker een bezoekje aan onze vacaturestand.

Hapjes en drankjes zijn doorlopend verkrijgbaar. Voedingsaanpassingen zijn mogelijk.

Van 13 tot 18 uur organiseren we een kermis voor de allerkleinsten en zijn er spetterende optredens voor jong en oud.

Meer weten over Sint-Lodewijk?

Bezoek onze website, twitter, LinkedIn, Instagram of Facebookpagina.

 

Vacatures bij deze organisatie

JobbeschrijvingGemeente
logo Wetteren
medisch coördinator Wetteren
nachtbegeleider volwassenwerking Wetteren
verantwoordelijke volwassenwerking Wetteren

Volg ons op: