UNIE-K

UNIE-K biedt intensieve ondersteuning aan meer dan 300 volwassen personen met een beperking en complexe zorgvraag. De dienstverlening wordt uitgerold op drie locaties. Zowel in Ons Erf (Brugge), De Waaiberg (Gits) als 't Venster (Emelgem) kan je terecht voor dagondersteuning, woonondersteuning, kortstondige ondersteuning of ondersteuning in de eigen omgeving.

Het doel is een kwaliteitsvol en gelukkig leven kunnen leiden. Onze ervaren medewerkers bieden een deskundig aanbod op verschillende levensdomeinen: van ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten en zorgen voor een zinvolle dagbesteding over inzetten op lichamelijk welbevinden en functioneren tot werken aan een positief zelfbeeld en een rijk gevoelsleven.

Wist je dat UNIE-K ook unie-ke troeven heeft?

In ons nieuw therapeutisch bad gebruik je de kracht van het water om je te ontspannen en om makkelijker te bewegen. Bij hippotherapie nemen rustige paarden je mee voor een tocht in openlucht die al je zintuigen aanspreekt. En dat is nog lang niet alles. Kom naar onze locatie Ons Erf te Sint-Michiels Brugge en maak er op een recreatieve manier kennis met onze uitgebreide werking.

Bij UNIE-K investeren we voortdurend in onze 550 medewerkers, actief in de 3 locaties. Naast personeelsbeheer zetten we binnen onze organisatie ook sterk in op een eigentijds HR-beleid.

Vanuit competentiemanagement willen we onze HR-activiteiten - zoals aantrekken, opvolgen, motiveren en helpen groeien van medewerkers- meer geïntegreerd laten verlopen en aan elkaar verbinden.
Samen met onze medewerkers hebben we de competentieprofielen voor elke functie in onze organisatie vastgelegd. Zij zijn immers de motor van UNIE-K. Met competentiemanagement leggen we de nadruk op persoonlijke ontwikkeling. Via coachend leiderschap ondersteunen we onze medewerkers en hun ontwikkeling om zo het beste uit henzelf te halen en hun talenten in de verf te zetten.

 

Vacatures bij deze organisatie

JobbeschrijvingGemeente
Woonbegeleider Brugge

Volg ons op: