Twee Molens

Erkende assistentiewoningen te huur te Waarschoot
"Zorgeloos genieten in een assistentiewoning op maat"

Gelegen in dé hoofdstraat van het mooie centrum in Waarschoot heten we u van harte welkom in Residentie Twee Molens. Dit project van assistentiewoningen bestaat uit 19 unieke en lichtrijke flats, elk voorzien van een prachtig terras.  Kies uit verschillende lichte ruime appartementen, uitgevoerd met een stijlvolle keuken en moderne badkamer.

In deze prachtige residentie wordt elke bewoner omringd met een complete en professionele zorg- en dienstverlening.  Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser. Iemand die er levenslang kwalitatief wil wonen, met alle privacy, veiligheid, gezelligheid en comfort van een nieuwbouwappartement, aangevuld met discrete ergonomische ingrepen en bovendien volledig rolstoeltoegankelijk. 

De bewoners worden bijgestaan - waar zij dat wensen- door een woonassistent in hun dagdagelijkse bezigheden. Deze vertrouwenspersoon brengt zorg binnen handbereik. In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte zijn de bewoners welkom voor sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in een huiselijke sfeer.

Neem zeker ook een kijkje op onze website: www.tweemolens.com

Volg ons op: