Senior Living Group - WZC Wijgmaalbroek

WELKOM IN WIJGMAALBROEK

“Kwaliteit van leven” 

Woonzorgcampus Wijgmaalbroek maakt deel uit van Senior Living Group. Ondanks de grootte van de groep behoudt elke voorziening zijn lokale authenticiteit en eigenheid.

Onze visie, “kwaliteit van leven”, is er niet enkel voor bewoners, maar ook voor onze medewerkers, door zorg te dragen voor zij die zorg dragen. Met aandacht voor de work-life balans, correcte remuneratie, opleidingsmogelijkheden en diversiteit. Gedurende de hele dag organiseren we speed-dates met onze medewerkers, die u hierover met plezier te woord zullen staan. Ook geïnteresseerde vrijwilligers zijn welkom.

Ook innovatie dragen we bij Senior Living Group hoog in het vaandel en we bevorderen bovendien het onderzoek en de toepassingen ervan op het gebied van “gelukkig ouder worden”. Trots stellen we jullie dan ook het SOULO-project, de Activ84health, de Buurtriksja en onze Belevingstuin voor personen met dementie voor.

Programma
Graag laten we jullie uitgebreid kennismaken met ons woonzorgcentrum en onze assistentiewoningen.

Wat kan je die dag verwachten?

We gidsen jullie doorheen onze campus en laten jullie graag onze werking zien. Aan de hand van een rondleiding doorheen ons huis maakt u kennis en neemt u een kijkje achter de schermen.

Trots stellen we jullie enkele nieuwe projecten voor, zoals onder andere het SOULO-project, de Activ84health, de Buurtriksja en  onze Belevingstuin op de afdeling voor personen met dementie. Nooit van gehoord, nieuwsgierig? Twijfel dan niet om een kijkje te komen nemen.

We vertellen u graag over onze visie op de toekomstgerichte ouderenzorg en tonen hoe we dit naar de praktijk vertalen. Dit door jullie mee te nemen in de professionele dienstverlening en onze organisatie van kwalitatieve, veilige en warme zorg..  Daarom organiseren we in het Petit-café gedurende de hele dag speed-dates met onze medewerkers (hoofdverpleegkundigen, verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeuten, animatie, housekeeping ….) die
u met plezier te woord staan en graag hun ervaringen met u delen.

Er bestaat ook een mogelijkheid om uitleg te vragen aan  onzerekruteringsverantwoordelijke over loon en arbeidsvoorwaarden. 

Aan de hand van verschillende standen willen we jullie wegwijs maken in de wereld van de ouderenzorg binnen ons eigen woonzorgcentrum, maar ook in deze van enkele van onze woonzorgcentra van in de regio. 

En dit allemaal uiteraard vergezeld van een hapje en een tapje. Ons Grand-Café staat een ganse namiddag
open om gezellig na te praten en de sfeer op te snuiven.

Vacatures: zie onze jobpagina op www.vdab.be

Volg ons op: