Senior Living Group - WZC Sint Lenaartshof

WELKOM IN SINT-LENAARTSHOF

“Kwaliteit van leven” 

Woonzorgcampus Sint-Lenaartshof maakt deel uit van Senior Living Group. Ondanks de grootte van de groep behoudt elke voorziening zijn lokale authenticiteit en eigenheid.

Onze visie, “kwaliteit van leven”, is er niet enkel voor bewoners, maar ook voor onze medewerkers, door zorg te dragen voor zij die zorg dragen. Met aandacht voor de work-life balans, correcte remuneratie, opleidingsmogelijkheden en diversiteit. Gedurende de hele dag organiseren we speed-dates met onze medewerkers, die u hierover met plezier te woord zullen staan. Ook geïnteresseerde vrijwilligers zijn welkom.

Ook innovatie dragen we bij Senior Living Group hoog in het vaandel en we bevorderen bovendien het onderzoek en de toepassingen ervan op het gebied van “gelukkig ouder worden”. Trots stellen we jullie dan ook de BelevenisTafel voor, die bewoners met dementie aanzet tot actie.

Programma
We laten jullie uitgebreid kennismaken met onze woonzorgcampus. Deze omvat een woonzorgcentrum, een dagcentrum en onze assistentiewoningen.

Wat mag je die dag verwachten?

We gidsen jullie doorheen onze campus en laten jullie zo onze werking zien. Aan de hand van een rondleiding doorheen ons huis kan u een kijkje nemen achter de schermen. 

We vertellen u graag onze visie op de toekomstgerichte ouderenzorg en tonen hoe we inzetten op verandering. U kan dan de sfeer opsnuiven van de verschillende zorgvormen. 

Daarom organiseren we in Blok B van onze assistentiewoningen gedurende de hele dag gesprekken met onze medewerkers (hoofdverpleegkundigen, verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeuten, animatie, housekeeping ….) die u met plezier te woord staan en graag hun ervaringen met u delen. Tijdens de operationele werking van ons huis maken we jullie wegwijs in de wereld van de ouderenzorg binnen onze eigen woonzorgcampus. En dit allemaal uiteraard vergezeld van een hapje en een tapje. Ons Brug 9 staat de ganse dag open om gezellig na te praten, reeds inwonende gebruikers aan te spreken en hierdoor jullie ervaring verder te kunnen delen met andere geïnteresseerden.

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk u ook.

Vacatures: zie onze jobpagina op www.vdab.be

Volg ons op: