Senior Living Group - WZC Ramen en Poel

WELKOM IN RAMEN EN POEL

“Kwaliteit van leven” 
Woonzorgcampus Ramen en Poel maakt deel uit van Senior iving Group. Ondanks de grootte van de groep behoudt elke voorziening zijn lokale authenticiteit en eigenheid. Die dag maken jullie kennis met ons wzc en onze assistentiewoningen.

Onze visie, “kwaliteit van leven”, is er niet enkel voor bewoners, maar ook voor onze medewerkers, door zorg te dragen voor zij die zorg dragen. Met aandacht voor de work-life balans, correcte remuneratie, opleidingsmogelijkheden en diversiteit. Gedurende de hele dag organiseren we speed-dates met onze medewerkers, die u hierover met plezier te woord zullen
staan. Ook geïnteresseerde vrijwilligers zijn welkom.

Ook innovatie dragen we bij Senior Living Group hoog in het vaandel en we bevorderen bovendien het onderzoek en de toepassingen ervan op het gebied van “gelukkig ouder worden”. Trots laten we jullie dan ook interactief kennis maken met onze SilverFit.  

Programma
Graag laten we jullie uitgebreid kennismaken met ons woonzorgcentrum en onze assistentiewoningen.

Wat kan je die dag verwachten?

We gidsen jullie doorheen onze campus en laten jullie graag onze werking zien. Aan de hand van een rondleiding doorheen ons huis maakt u kennis en neemt u een kijkje achter de schermen.

Trots stellen we jullie onder andere onze afdeling kortverblijf, leefgroep werking op de afdeling voor personen met dementie voor.U kan ook deelnemen aan een zitdanssessie.Houdt u liever van muziek, dan kan je de muzikale sfeer opsnuiven in onze ontmoetingsruimte van de assistentiewoningen.  

We vertellen u graag over onze visie op de toekomstgerichte ouderenzorg en tonen hoe we dit naar de praktijk vertalen, onder meer aan de hand van ons bewonersparlement. Dit door jullie mee te nemen in de professionele dienstverlening en onze organisatie van kwalitatieve, veilige en warme zorg. In het G®and-café organiseren we de hele dag speed-dates met onze medewerkers (hoofdverpleegkundigen, verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeuten, animatie, housekeeping ….) die u met plezier te woord staan en graag hun ervaringen met u delen.

Er bestaat ook een mogelijkheid om uitleg te vragen aan  onze rekruteringsverantwoordelijke over loon en arbeidsvoorwaarden. Aan de hand van verschillende standen willen we jullie wegwijs maken in de wereld van de ouderenzorg binnen ons eigen woonzorgcentrum, maar ook in deze van enkele van onze woonzorgcentra van in de regio. En dit allemaal uiteraard vergezeld van een hapje en een drankje. Ons Grand-Café staat een ganse namiddag
open om gezellig na te praten en de sfeer op te snuiven.

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk u ook.

Vacatures: zie onze jobpagina op www.vdab.be

Volg ons op: