Senior Living Group - Seniorencampus Ezeldijk

WELKOM IN EZELDIJK

“Kwaliteit van leven”

Seniorencampus Ezeldijk maakt deel uit van Senior Living Group. Ondanks de grootte van de groep behoudt elke voorziening zijn lokale authenticiteit en eigenheid.

Onze visie, “kwaliteit van leven”, is er niet enkel voor bewoners, maar ook voor onze medewerkers, door zorg te dragen voor zij die zorg dragen. Met aandacht voor de work-life balans, correcte remuneratie, opleidingsmogelijkheden en diversiteit. Gedurende de hele dag organiseren we speed-dates met onze medewerkers, die u hierover met plezier te woord zullen staan. Ook geïnteresseerde vrijwilligers zijn welkom.

Ook innovatie dragen we bij Senior Living Group hoog in het vaandel en we bevorderen bovendien het onderzoek en de toepassingen ervan op het gebied van “gelukkig ouder worden”. Trots stellen we jullie Trixxie voor, een zorgrobot in de vorm van een bloempot die helpt het leven van ouderen aangenamer en veiliger te maken.  

Programma
Graag laten we jullie uitgebreid kennismaken met ons woonzorgcentrum, centrum voor kortverblijf en onze  assistentiewoningen.

Wat kan je die dag verwachten?

We gidsen jullie doorheen onze campus. Tijdens deze rondleiding kan je kennis maken met kunstenaars uit Diest. U kan hen aan het werk zien en zij stellen tevens hun eigen werken ten toon. Ook onze eigen bewoners nemen hieraan deel.

Met trots stellen we ons nieuw project “Trixxie, een zorgrobot voor veilig en zelfstandig wonen” voor. Trixxie is een zorgrobot in de vorm van een bloempot die helpt het leven van ouderen aangenamer en veiliger te maken. Zo biedt Trixxie: Nachtelijke valdetectie; Medicatieherinnering.

In onze ”Keuken” kan u zien hoe er lekker pizza wordt gemaakt en gebakken. U krijgt tevens de kans om hiervan te proeven.

Onze medewerker van de ‘Wasserij’ laat u graag kennis maken met onze “Industriële wasserij” en legt u graag uit hoe het “Strijkatelier” werkt.

We vertellen u graag over onze visie op de toekomstgerichte ouderenzorg en tonen hoe we dit naar de praktijk vertalen. Dit door jullie mee te nemen in de professionele dienstverlening en onze organisatie van kwalitatieve, veilige en warme zorg..

In ons ‘Grand Café’ kan u de gezelligheid en het sociaal engagement van onze medewerkers opsnuiven. U kan hier tevens genieten van een drankje en een hapje

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk u ook.

Vacatures: zie onze jobpagina op www.vdab.be

Volg ons op: