Senior Living Group - Hof Van Gan

WELKOM IN HOF VAN GAN

“Kwaliteit van leven”
Seniorencampus Hof Van Gan maakt deel uit van Senior Living Group. Ondanks de grootte van de groep behoudt elke voorziening zijn lokale authenticiteit en eigenheid.

Onze visie, “kwaliteit van leven”, is er niet enkel voor bewoners, maar ook voor onze medewerkers, door zorg te dragen voor zij die zorg dragen. Met aandacht voor de work-life balans, correcte remuneratie, opleidingsmogelijkheden en diversiteit. Gedurende de hele dag organiseren we speed-dates met onze medewerkers, die u hierover met plezier te woord zullen staan. Ook geïnteresseerde vrijwilligers zijn welkom.

Ook innovatie dragen we bij Senior Living Group hoog in het vaandel en we bevorderen bovendien het onderzoek en de toepassingen ervan op het gebied van “gelukkig ouder worden”. Trots laten we jullie dan ook interactief kennis maken met onze nieuwe hulpmiddelen, waaronder de SilverFit.

Programma
Op deze dag gidsen wij u graag, vergezeld van een hapje en een drankje, doorheen de campus en laten u zo de werking zien.  

Van 12u tot 14u
Heerlijk dagmenu in ons Grand Café  aan een democratische prijs. Het menu kan je terugvinden op onze  Facebookpagina. Let op: Inschrijven is verplicht op 089 32 02 20 voor 16/3.

Om 10u, 11u, 14u en 15u
Presentaties gekoppeld aan een rondleiding in onze seniorencampus. Hierbij komen zowel het woonzorgcentrum, de assistentiewoningen en de keuken aan bod.

Van 14u tot 17u
• Livemuziek
• Interactieve kennismaking met onze nieuwe hulpmiddelen, waaronder de Silverfit.

Doorlopend
• Informatie voor toekomstige bewoners, medewerkers en vrijwilligers.
• Diverse prijzen te winnen via een leuke wedstrijd

Vacatures: zie onze jobpagina op www.vdab.be

Volg ons op: