Residentie Vijverhof

Residentie Vijverhof te Zwevegem is de ideale plaats voor de actieve senior die nog van het leven wil genieten. De residentie is gelegen op de hoek van de Avelgemstraat en de Bellegemstraat. De korte afstand naar het centrum van Zwevegem en het feit dat de bus net aan de deur stopt, zijn onmiskenbare troeven voor zelfs de iets minder mobiele personen.

De appartementen baden in het licht door de grote ramen en hebben een oppervlakte tussen de 58m² en 94m². Elk appartement beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, 1 of 2 slaapkamer(s) en rolstoelleefbare badkamer en eventueel een berging in het appartement. Bovendien heeft appartement een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de senioren van vandaag en morgen.
Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag of kom net tot rust in de jacuzzi of infraroodcabine. Onze kapster en schoonheidsspecialiste ter plaatse adviseren en verwennen u graag!

Dagelijks kookt de kok een verse maaltijd die u in de brasserie kan eten of in uw appartement kan laten
bezorgen. Ook gasten ontvangen kan gezien het restaurant open is voor iedereen! Als het weer toelaat kan dat ook op het grote terras.

Er zijn nog enkele appartementen ter beschikking om aan te kopen of te huren, dus wees er snel bij! Zelfs de investeerders kunnen bij ons terecht om een reeds verhuurd appartement te kopen!

Volg ons op: