Residentie Keizerhof

Residentie Keizerhof ligt in een zalig groene omgeving die u onmiddellijk tot rust brengt. Het stadscentrum van Oudenaarde ligt op wandelafstand waar de rijke geschiedenis van de stad u zal prikkelen om op ontdekking te trekken. 

De appartementen in residentie Keizerhof zijn ruim en baden in het licht. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, 1 slaapkamer, badkamer en berging in het appartement. De oppervlaktes schommelen tussen de 52m² en 80m².

Elke keuken heeft alle apparaten en veel werkruimte om zelf te koken. Standaard is inbegrepen: combimicrogolf/oven, uitschuifbare dampkap, 4 elektrische kookplaten, werkblad in composiet, dubbele spoelbak, uitschuifbare kraan en een frigo met diepvriesvakje. Geen kleine kitchenette dus.

Er zijn in de residentie ook een wassalon, fietsenstalling en bovengrondse autostaanplaatsen beschikbaar.

Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de jacuzzi tot rust. Laat u verzorgen in het kapsalon, schoonheidsalon of kinéruimte.

Deze brasserie maakt deel uit van de residentie maar is ook een gevestigde waarde in Oudenaarde. Wanneer u
maar wil kan u gaan eten of een maaltijd naar uw appartement laten brengen. Spreek er gerust af met familie en vrienden!

Er zijn zowel assistentiewoningen te huur als te koop voor eigen bewoning. Zelfs de investeerders kunnen bij ons terecht om een reeds verhuurd appartement te kopen!

Vacatures bij deze organisatie

JobbeschrijvingGemeente
jobstudent woonassistent 9700

Volg ons op: