Vulpia - Den Boomgaard

Welkom in onze residentie!

Residentie Den Boomgaard is een luxueus nieuwbouwcomplex midden in een zachtglooiend landbouwgebied. De residentie telt 90 kamers, de meesten met een prachtig verzicht op de groene weiden die het woonzorgcentum omringen. Tegelijkertijd ligt Den Boomgaard vlakbij de dorpskern van Glabbeek.
De kamers zijn uitermate ruim en erg luxueus ingericht. Zo heeft elke kamer een inloopdouche, een toilet, een ergonomisch bed, een flatscreen, voldoende stopcontacten, een kluis en een handig ophangsysteem voor foto’s en schilderijen. Via een oproepsysteem staan de bewoners continu in contact met ons zorgpersoneel.

Ook in de gemeenschappelijke ruimtes wordt het comfort doorgetrokken. Beide verdiepingen hebben twee salons en eetruimtes en er zijn drie grote badkamers met verstelbare baden.
Daarnaast is er gelijkvloers een gemeenschappelijke cafetaria, een kapperszaak, een kinéruimte en een eigen keuken waar dagelijks vers wordt gekookt.
Ook de gangen en de liften zijn erg breed zodat er gemakkelijk met een rolstoel kan worden gemanoeuvreerd. Den Boomgaard slaagt er bovendien in om dit ruimtegevoel te combineren met een gezellige, huiselijke sfeer.

Verhuizen naar een woonzorgcentrum is vaak een emotionele gebeurtenis voor ouderen. Zorg op maat betekend daarom ook dat in de Vulpia-residenties een warme huiselijke sfeer heerst waar onze bewoners zich veilig en geborgen voelen ongeacht afkomst, geloof, geaardheid, politieke voorkeur en/of filosofische overtuiging, …
Iedereen is welkom in Residentie Den Boomgaard op zondag 17 maart 2019 van 13u – 17u.
Dit jaar willen we het thema “dementie” in de kijker zetten.

Doorlopend bieden wij:
-  infostanden rond dementie en zorg
-  begeleide rondleidingen
-  advies van verschillende externe partners
-  kinderanimatie
-  koor

Waag je kans en doe mee aan onze wedstrijd. Onze cafetaria is open en je kan een frietje kopen!
Kortom blijf niet thuis, wij hebben nog meer verrassingen in huis!

 

Volg ons op: