Inter Fitness Center

Waarom sporten bij het Inter Fitness Center?
Sporten bij wordt begeleidt door mensen met ervaring, maar vooral ook passie voor hun job.  Jouw succes is onze doelstelling.  Je kan rekenen op een professionele en persoonlijke begeleiding. Afvallen of sterker worden? Rugklachten bestrijden, overgewicht wegwerken of een six pack verwerven?
Wat ook je doelstelling is, wij bezorgen jou een op maat gemaakt trainingsschema. Met een paar uurtjes sporten per week verminder je stress en voel je je snel een pak fitter.

Ons paradepaardje is de Milon : Twaalf computergestuurde machines die op maat van de klant worden ingesteld.  Deze training dwingt je lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de
stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining.

  1. Dus 15 maal langer vetverbranding!
  2. Reeds na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training.
  3. Dit zonder spierpijn!

Een goede gezondheid start met als basis een goed uithoudingsvermogen. Drie maal per week 20 minuten uithouding trainen is een basis voor een goede harttraining .  Dit is de motor van je lichaam.  Voeg daarbij een aantal krachtoefeningen en je bekijkt het leven door een andere bril. De gevolgen van een goede algemene training zijn medisch bewezen en leveren volgende resultaten. 

  1. Betere doorbloeding van hart- & bloedvaten.
  2. Goede coördinatie.
  3. Betere levenshygiëne.
  4. Mentaal sterker.
  5. Sociale (re)integratie.

Ook groepslessen staan bij ons op het programma. Een aanbod van verschillende clubjoy lessen, zoals power, step, yoga, cycle, dance.  Daarnaast staan verschillende freestyle lessen op het programma zoals zumba, bootcamp, 4Dpro en..

Volg ons op: