Gezondheidspraktijk Zottegem bvba

Wij zijn een jonge, dynamische groepspraktijk met een multidisciplinaire aanpak.
We bieden een antwoord op een brede waaier ondersteuningsvragen op vlak van gezondheid. 

U kan bij ons terecht voor psychologie, orthopedagogie, life-work coaching, studiecoaching,  verpleegkunde, vroedkunde, voedingsadvies, audiologie en podologie.  

Gezondheidspraktijk Zottegem groeide vanuit het gevoel en overtuiging dat je als team meer kan realiseren dan als individu. Voor de medewerkers van Gezondheidspraktijk Zottegem staat samenwerking centraal. Het kenmerk van een goede samenwerking is dat een uitdaging beter en sneller opgelost wordt.  We bundelen onze kennis en expertise. We werken met een divers aantal gezondheidsdisciplines samen en kijken elk voorbij ons eigen vakgebied. Dit alles met één doelstelling, het bieden van kwaliteitsvolle zorg voor jou als zorgvrager.

Je gezondheid kan door veel zaken beïnvloed worden. Biologische, psychologische en sociale aspecten werken op elkaar in en zijn van belang in het proces van algemeen functioneren en herstel. Daarom kiezen we er voor om in onze praktijk met verschillende gezondheidsdisciplines samen te werken. 

​Jij bepaalt zelf je noden!

We willen als praktijk vooral zeer toegankelijk zijn. We hebben expertise op diverse terreinen, en dit voor een zeer ruime doelgroep. We streven naar weinig of geen wachttijden. 

Ondersteuning voor iedereen en wanneer noodzakelijk!

Onze aanpak en adviezen zijn gebaseerd op je persoonlijke noden en voorkeuren, de ervaring en inzicht van je behandelaar en wetenschappelijke kennis.

Door permanent bij te scholen, blijven we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

​Overleg tussen de verschillende disciplines vindt plaats in functie van de best mogelijke begeleiding op diverse terreinen van functioneren. Regelmatige intervisiemomenten binnen dezelfde discipline vinden plaats om kwaliteitsvolle zorg te kunnen waarborgen.

​Wanneer noodzakelijk en waar door jou gewenst, werken wij samen met je (huis)arts of een andere hulp- of dienstverlener. 

Aanmelden kan eenvoudig via een telefoontje naar 0493/72.01.53
of een e-mail naar gezondheidspraktijkzottegem@gmail.com

Wij beantwoorden je vraag steeds zo spoedig mogelijk. 

Vacatures bij deze organisatie

JobbeschrijvingGemeente
Diëtist Zottegem

Volg ons op: