Faresa

Daag je brein uit!

Tijdens Dag van de Zorg openen we onze vestiging in Genk en kan je komen kennismaken met Faresa. Het thema dit jaar is ‘het brein’ en dus de perfecte match met wat wij, als psychologisch begeleidingscentrum, toepassen nl. cognitieve gedragstherapie.

Doorheen ons leven leren wij onszelf bepaalde denkpatronen aan en ons gedrag wordt daar op afgestemd. Deze processen worden gestuurd door ons brein en hangen samen met onze gevoelens. Onder andere wanneer je met angst-of eetstoornissen, verslavingen, problemen op het werk zoals een burn-out of bijvoorbeeld een depressie kampt kan je via gedragstherapie aanleren om ongewenst gedrag te veranderen. Je zet je brein een nieuwe bril op waardoor je op een andere manier tegen situaties leert aankijken.

Op zondag 17 maart kan je zien op welke manier je brein gelinkt is aan je gedrag en hoe wij hierop inzetten tijdens de therapie. Onze psychologen staan klaar voor jong en oud. Voor de durvers onder jullie is er ook een 'special guest’ aanwezig en onze eigen burn-out check.

Meer dan genoeg uitdaging dus voor je brein op deze opendeurdag.

Tot dan!

Faresa Pastoor Raeymaekersstraat 17, 3600 Genk
www.faresa.be


Vacatures bij deze organisatie

JobbeschrijvingGemeente
Logopedist Hasselt
Coördinator loopbaanbegeleider Vlaanderen
Relatietherapeut / seksuoloog Leuven
Kinderpsycholoog Hasselt
Psycholoog Hasselt

Volg ons op: