Domein Polderwind

Domein Polderwind is een ideale vakantieplaats voor iedereen! Het hele jaar door kunnen mensen er van een ‘vakantie met zorg’ genieten.

In het hotel en op het domein is alles voor handen en aangepast om iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.Het domein biedt rust en recreatie op en rond een mooie waterplas en dat voor mensen met een beperking, ziekte of ouderdom. Iedereen is even welkom: alleen, samen met familie of mantelzorger, of in groep.

Het hotel is een architecturaal pareltje geïnspireerd op de Tulou, een cirkelvormige, traditionele groepswoning uit China. Op het gelijkvloers staan ontmoeting en samenzijn centraal. De meeste hotelkamers bevinden zich op de eerste verdieping, in een intieme setting.

Alle tweepersoonskamers zijn uitgerust met het nodige comfort: verstelbare éénpersoonsbedden, toegankelijke badkamer met inloopdouche, onderrijdbare wastafel en douchezitje, verhoogd toilet met handgrepen en een aanpasbare spiegel. Een aantal kamers zijn uitgerust voor personen met een hogere zorgnood: plafondlift en een automatisch opende kamerdeur. Een draadloos noodoproepsysteem is actief in het volledige hotel en de binnentuin.

Op Domein Polderwind kan je hard trainen, of juist helemaal ontspannen. De wellness-  en fitnessruimtes zijn voorzien van een buitenterras, zijn (rolstoel)toegankelijk en uitgerust met de nodige hulpmiddelen. Naast sport en ontspanning staan de kinéruimte en het kap- en beautysalon altijd tot jouw beschikking. Geniet van een heerlijk moment in de (lounge)bar en restaurant met prachtige binnentuin of het terras langs het water. Vaste menu of keuze van de kaart, altijd hebben we aandacht voor jouw wensen en noden (dieetvoeding of aangepaste maaltijd).

Op en rond het domein kan je genieten van het water en het strand. Voor de actievelingen zijn er tal van aangepaste activiteiten o.a. petanque, strandrolstoelen, rolstoel- en waterfietsen.  

Volg ons op: