de Ark Antwerpen

De Ark Antwerpen is een plek waar mensen met en zonder verstandelijke beperking samenkomen. Al meer dan 40 jaar werken wij community-based in Boechout en Mortsel. Wij geloven dat je mensen kan laten groeien door hen samen te brengen. Daarom tellen mensen met een beperking bij ons voor 100% mee. Ieder heeft zijn eigen inbreng. Zo delen we het leven van elke dag.

Dit doen we in onze drie woonhuizen, waar mensen met en zonder beperking in kleine groepen samen wonen. Door onze kleinschalige aanpak kunnen we een huiselijke, gezellige sfeer waarborgen.

Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan dagbesteding, waar zowel onze eigen bewoners als mensen met een beperking uit de omgeving terecht kunnen voor een gevarieerd aanbod aan zinvol werk op maat. Van pistolets bakken tot kaarsen maken, en van muzikale expressie tot zwemmen: er is voor ieder wat wils.

Tot slot hebben we een aantal studio's en appartementen voor begeleid zelfstandig wonen. Hier komt de begeleiding aan huis en is er steeds oproepbare permanentie. Wie wil, kan aansluiten bij de groepen uit de huizen voor vrijetijdsactiviteiten.

Momenteel hebben we enkele vrije plaatsen in onze werking. Indien u interesse heeft in wonen of werken bij De Ark Antwerpen, kan u komen kennismaken tijdens de Dag van de Zorg. U kan ook steeds een afspraak maken of informatie opvragen via info@arkantwerpen.be

Volg ons op: