CADO Herentals

Het nieuwe dagopvangcentrum CADO Herentals dat sinds oktober vorig jaar zijn deuren heeft geopend in een gerenoveerde vleugel van het oude woonzorgcentrum Sint-Anna aan de Vorselaarsebaan 1, neemt deel aan de dag van de zorg.

CADO Herentals is een Collectief Autonome Dagopvang voor ouderen en zorgbehoevenden van Herentals, Morkhoven, Noorderwijk en omstreken die verzorging, oppas en begeleiding op maat nodig hebben. Wie niet graag heel de week alleen zit, is ook welkom!

Dankzij de dagopvang kunnen de mantelzorgers tijd voor zichzelf maken terwijl hun geliefde goed wordt verzorgd. U brengt  een gezellige dag door samen met de anderen in een warme, huiselijke sfeer. In onze dagopvang gaan we uit van ieders persoonlijke behoeften en mogelijkheden en bieden activiteiten aan in groep of individueel: de krant lezen, samen koken , de afwas doen, in de tuin werken, naar de winkel gaan, kaarten, gezelschapsspelen, knutselen, wandelen, een uitstap maken, gezellig koffiekletsen,… Iedereen wordt in de watten gelegd.

De CADO is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. Gasten mogen een hele dag blijven of een paar uurtjes in de voor- of namiddag. Dat kiest u zelf. U betaalt 3,5 euro per uur voor de dagopvang. U mag zelf een maaltijd meebrengen, maar u kunt in de CADO ook een maaltijd bestellen: ontbijt kost 2 euro, middagmaal kost 4 euro en een lunchpakket voor ‘s avonds kost 2 euro.

U bent van harte welkom op zondag 17 maart van 10 tot 17 uur om eens een kijkje te komen nemen. Een kopje koffie en cake staat klaar!

Volg ons op: