Astor vzw - Residentie De Anjers

Wonen & welzijn voor iedereen

Residentie ‘De Anjers’ is een gloednieuw woonproject van Astor vzw in Balen. 
De 62 lichte en comfortabele flats zijn verdeeld over twee gebouwen in een groene parkachtige omgeving dichtbij het centrum en de zorgcampus van het OCMW Balen. 
Hoewel deze flats erkend zijn als assistentiewoningen, willen wij vooral inzetten op levenslang wonen. Bent u zorgbehoevend of helemaal niet? Iedereen kan deze woning huren. Uiteraard zijn de flats uitgerust voor een ideale zorgverlening. Zelfzorg, zorg van familie en zorg voor elkaar komen op de eerste plaats. De zorg is gegarandeerd dankzij de ligging in de bestaande zorgzame context: nabij het OCMW, een kinderdagverblijf en het nieuwe woonzorgcentrum. Die zorg wordt enkel op vraag verleend, en op maat van de oudere. Astor vzw heeft als doel de verhuis naar een woonzorgcentrum voor alle bewoners te vermijden.
Elke woning heeft een inkomhal met vestiaire en bezoekerstoilet, een leefruimte met volledig uitgeruste keuken, badkamer en één of twee slaapkamers. De connectie tussen slaap- en badkamer zorgt voor een optimale zorgverlening mocht dat nodig zijn.
Elke flat beschikt over een ruim en licht terras. Dit is zowel toegankelijk vanuit de leefruimte, als vanuit de slaapkamer.
De terrassen zijn trapsgewijs verwerkt in de gevel, zodat iedereen een mooi zicht heeft op de groene omgeving maar de privacy toch gegarandeerd wordt.

Ontmoetingscentrum & woonassistent

Blijven deelnemen aan het dagelijkse, lokale buurtleven is belangrijk. Daarom worden activiteiten georganiseerd of kan u in een aangename omgeving kennis maken met buren en medebewoners. Daarvoor dient de ontmoetingsruimte en het lokaal dienstencentrum. Wil je samen koken, of meerdere mensen uitnodigen? 
Er is een volledig uitgeruste keuken met eetruimte en zithoek die je altijd kan gebruiken. Wie wil kan er ook terecht voor een afspraak met de woonassistent. Deze assistent beantwoordt graag je vragen over oa. je verblijf en accommodatie.

Kapper, wassalon & verzorging

Ook het wassalon is een ontmoetingsruimte. Een kapper, een voetverzorger en thuisverpleegkundige werken hier op vaste dagen of op afspraak. Kom gerust eens langs om kennis te maken. 

Uitnodiging 

Welkom in De Anjers!

Kom een kijkje nemen op 17 maart tussen 10u-17u en geniet van een hapje en een drankje! Er zijn bovendien rondleidingen om 11u, 13u en 15u.

Informatie & rondleiding op aanvraag via

tel. 0472 51 08 72 (Astor vzw) of 014 75 76 63 (Woonassistent)
info@astorvzw.be - www.astorvzw.be

Astor vzw - ‘Welzijn voor iedereen’

Volg ons op: