Astor vzw - Klein Veldekens

Een zorgzame woonomgeving
In Klein Veldekens bouwt Astor vzw aan een zorgzame omgeving waar je mooi, comfortabel en betaalbaar kan wonen. Je zal er flats, grondgebonden woningen en groepswoningen vinden. Astor zet maximaal in op kwaliteitsvolle woningen voor iedereen, met specifieke aandacht voor ouderen en al diegene die zorg en ondersteuning wensen. Je kan er komen wonen, ongeacht je zorgbehoefte, individueel, als koppel of in groep. Koppels kunnen dus blijven samenwonen. Je hoeft niet te verhuizen naar een groepswoning wanneer je zorgvraag stijgt, al heb je wel die mogelijkheid. In dat geval hoef je slechts over een kleine afstand te verhuizen binnen hetzelfde gebouw, of naar een naastgelegen gebouw.

Alle woningen zijn volledig rolstoeltoegankelijk, hebben een volledig uitgeruste keuken en badkamer, eenvoudig te bedienen systemen voor verlichting, verwarming, communicatie en veiligheid. Zorggerelateerde elementen zijn onzichtbaar aanwezig. Aantrekkelijk en comfortabel wonen komt op de eerste plaats.

Een bruisende en uitnodigende buurt nabij het centrum van Geel
Klein Veldekens belooft een bruisende en uitnodigende plek te worden met allerhande publieke trekpleisters in een groene omgeving. Kom er binnenkort eens genieten van een maaltijd in de brasserie of een verwenbad in de wellness en doe mee aan activiteiten in het lokaal dienstencentrum! Ook het kinderdagverblijf en de twee dagverzorgingscentra zijn beschikbaar voor mensen uit de buurt.

Kom de voortgang van de bouwwerken bekijken
Klein Veldekens is in opbouw. Kom langs op de werf en geniet van een hapje en een drankje!
Zondag 17 maart van 10u tot 17u - Groenhuis 55, 2440 Geel.
U kan vrij aansluiten bij één van onze rondleidingen om 11u, 13u en 15u.
Parkeergelegenheid is beschikbaar vlak naast de werf. Ook mensen in een rolstoel kunnen een deel van de werf betreden. Het regenweer kan de toegankelijkheid echter wel verminderen.

Astor vzw - ‘Welzijn voor iedereen’

Volg ons op: