Assistentiewoningen Familiehof

Assistentiewoningen Familiehof heeft verschillende residenties van assistentiewoningen in Kontich, Schelle en Niel. 

Keysershoek is een nieuwbouwproject met 38 assistentiewoningen, gelegen in Kontich.  
In een groene omgeving kan u tot rust komen en genieten van uw oude dag. 

De appartementen met 1 of 2 slaapkamers worden verhuurd. Samen gaan we met u op zoek naar het appartement volgens uw keuze en behoefte. U woont er volledig zelfstandig met dat extra gevoel van veiligheid dankzij ons oproepsysteem. Daarnaast kan u beroep doen op de uitgebreide dienstverlening aangeboden door Familiehof Assistentiewoningen. U kiest zelf welke extra diensten u wenst ter ondersteuning van uw dagelijks leven.
Wij bieden thuisverpleging, maaltijden, poetshulp, kapper, pedicure, kinesitherapie, een uitgebreid animatie aanbod en zoveel meer. In onze dienstverlening zijn een familiale verzekering en brandverzekering ook inbegrepen!

Om in aanmerking te komen voor een assistentiewoning heeft u de minimale leeftijd van 65 jaar bereikt en bent u nog voldoende zelfredzaam. Is een assistentiewoning voor u nog wat te vroeg? Schrijf u alvast in op onze preventieve wachtlijst. Zo bent u voorbereid voor wanneer u er wel klaar voor bent. 

Aarzel niet en kom eens een kijkje nemen in onze modelflat en ontmoetingsruimte tijdens de dag van de zorg. 
Heeft u meer interesse in onze projecten in Niel en Schelle? 
In Niel hebben we in Residentie Den Biezerd 64 assistentiewoningen en in Residentie De Wullebeeck 16 assistentiewoningen met brasserie. Ook in Residentie in Die Maene in Schelle zijn er 13 flats voorzien. 

Maak snel uw afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. 

Volg ons op: