Assistentiewoningen Doornhuys

Kom als eerste bezoeker ons modelappartement van Assistentiewoningen Doornhuys bezichten!
(vlakbij het woonzorgcentrum Dunecluze)

Kom langs met vrienden, kennissen, kinderen, kleinkinderen, iedereen is welkom!
We voorzien ook leuke animatie voor de kinderen!

Kom de flat zien en ontdek de vele sterktes en de warme zorg waarvan u als bewoner zult genieten. U wenst meer info. Dat kan op Dag van de Zorg!

Doornhuys Assistentiewoningen is gelegen in de Ter Duinenlaan 30 in Koksijde en is een initiatief van WZC Dunecluze. Geplande opening: zomer 2019.

Met deze assistentiewoningen wil woonzorgcentrum Dunecluze graag een antwoord bieden op de stijgende vraag naar zorg wanneer het thuis moeilijker wordt.

We verhuren 24 assistentiewoningen die voorzien zijn van woonkamer,terras,keuken,badkamer & slaapkamer. Ook een tweede ingebouwd bed zal voorzien worden zodat familie of kennissen makkelijk kunnen overnachten. Er zal ook in alle flats domotica aanwezig zijn die de veiligheid en het comfort vergroten.

Op de gelijkvloers is er een ontmoetingsruimte waar bewoners, naar eigen behoefte, de mogelijkheid hebben om samen te komen. Op de verschillende verdiepingen zijn er zithoeken voorzien. Dit om bewoners de kans te geven samen te zitten met de medebewoners,familie,...

Belangrijke pijlers

  • Kwaliteit van zorg. We streven naar zorg op maat met oog voor respect en geborgenheid naar de bewoner toe. De zorgondersteuning vanuit het woonzorgcentrum Dunecluze is een meerwaarde.
  • Aanwezigheid van woonassistent: Doel van de woonassistent is om te streven naar een warme huissfeer maar zij zal ook een aanspreekpunt zijn voor zorgteams, mantelzorgers en uiteraard de bewoners zelf.
  • Inspraak van de bewoners: Er zullen met inspraak van bewoners, verschillende activiteiten voorzien worden die moeten bijdragen aan een gevoel van warmte en geborgenheid.
  • Warme maaltijden: De bewoners kunnen van een warme maaltijd genieten beneden in de ontmoetingsruimte


Centrale ligging

  • Woonzorgcentrum Dunecluze is gelegen aan de overkant van de straat.
  • Op 700m afstand van de Zeelaan, 100m van het marktplein waar de cinema gelegen is.
  • Gelegen in de site van Ter Duinenlaan met het Sociaal Huis, wzc Dunecluze & het politiebureau.
  • Bushalte vlak voor de deur.

=> Bezoek ook zeker het woonzorgcentrum (overkant van de straat) én het Revalidatieziekenhuis KEI in Oostduinkerke!

Volg ons op: