Aquakine

Aquakine is een kinepraktijk met focus op aqua-en cryotherapie.  Ons zwembad van 32°C wordt gebruikt als oefenruimte bij de revalidatie. Jong en oud kan er terecht voor kinesitherapie, sport, afslanking en ontspanning.

Last van je rug ? Ontdek onze Water-Rugschool. In het water kan je pijnloos bewegen. Wij bieden een programma met rugversterkende oefeningen in het water ( aquamassage, trampoline, pilates, McKenzy, fietsen).

Kamp je met reuma, chronische ontstekingen, suddeck, froozen shoulder, lymfeproblemen, polytrauma ? Probeer de cryosauna. Deze werkt ontzwellend, pijnstillend en ontstekingsremmend. Het versnelt je herstel en versterkt je immuniteit. Het is een bron van energie. Gegeerd bij topsporters maar ook voor wellness. De combinatie met het zwembad is uniek!

Gewrichtsproblemen, spierpijn, overgewicht ?  Met de aquaspinning kan je toch blijven sporten ! In het water kan je bewegen zonder belasting. Dit kan individueel of je volgt les in groep (voor de sportievelingen of als teambuilding).

Wil je afslanken ? Wij werken een programma uit op maat: Bodyscan met voedingsadvies, Personal Coaching en/of locale vetbehandeling (icoone/en endermologie).

Kom zeker eens langs en geniet van ons prachtig landelijk kader.

Doorlopend testsessies Cryosauna en Bodycoaching.

Volg ons op: