WZC/AW "De Bloken"

Interview met Juliette, ze woont sinds 6 maanden in een assistentiewoning.

“Ik ben naar hier gekomen nadat mijn man kwam te overlijden en ik me thuis eenzaam voelde. Ik ben echt niet graag alleen! Het doet natuurlijk wel wat om je huis achter te laten, maar de eenzaamheid heeft de doorslag gegeven. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Ik heb mijn volledige vrijheid nog, ik ga en sta waar ik wil. Ik kan hier mee-eten (het eten is trouwens heel lekker), maar als ik eens ergens echt zin in heb, kan ik het ook zelf klaarmaken in mijn keukentje. Ik heb hier veel sociale contacten en vooral ook een zinvolle bezigheid. Ook doe ik graag mee met activiteiten, zoals kaarten, spelen en  schilderen. Op deze manier draait de tijd!

Verder heb ik een fijn terrasje aan mijn living, waar ik mijn plantjes verzorg en in de zomer graag vertoef.
Ik ben hier heel graag en heb verder geen wensen! Behalve… dat ik nog lang gezond mag
blijven!”


Steeds meer mensen nemen de beslissing om te verhuizen wanneer het nog niet
noodzakelijk is. Dan hebben zij de tijd om een afgewogen keuze te maken voor
een nieuw thuis en moet er geen snelle beslissing genomen worden waarbij ze
genoegen moeten nemen met minder omdat de situatie nijpend is. Uiteraard is dit
een hele persoonlijke keuze.

Onze slim ontworpen assistentiewoningen en handige technologieën maken het nemen van een beslissing  makkelijker. Hier kunt u comfortabel verblijven, veilig wonen en nieuwe contacten leggen met andere bewoners.

Onze 35 erkende assistentiewoningen zijn 65 m2 groot. Ze zijn modern ingericht en zijn voorzien alle nodige comfort. De slaapruimte is apart en de badkamer bevat  een douche, WC en lavabo.
Alle zorgflats zijn voorzien van een eigen terras. Verder kan de assistentiewoning uitgerust worden met een televisie, internet en telefoon. De ingebouwde keuken laat U toe zelf maaltijden te bereiden. Uiteraard kan U ook genieten van ons restaurant met huisbereide gerechten. Assistentiewoningen ‘De Bloken’ bevat verder nog gemeenschappelijke ruimten waar u bezoek kunt ontvangen of deelnemen aan de dagelijkse activiteiten.

Wij hebben zowel bemeubelde als onbemeubelde assistentiewoningen die u verder naar eigen smaak kan inrichten. Zoals vroeger of in een nieuw kleedje? Het kan allemaal!

Interesse in onze assistentiewoningen?

WZC/AW "De Bloken"
Blokenstraat 15a
3830 Wellen
T. 012/44.15.87
Bezoek ons van 10 tot 17 uur