Woonzorgcentrum Heyvis

In woonzorgcentrum Heyvis vinden 124 bewoners een nieuwe thuis, met warme kwalitatieve zorg en leuke activiteiten in een hedendaagse accommodatie. Heyvis biedt plaats aan zowel valide als zwaar zorgbehoevende ouderen en ouderen met dementie.

Woonzorgcentrum Heyvis heeft vier afdelingen, elk met een gemeenschappelijke leefruimte en terras. Elke bewoner beschikt over een eigen woongelegenheid met sanitaire ruimte, vers bereide maaltijden, professionele hulp en verzorging.

Mensen met specifieke zorgnoden krijgen aangepast zorg en opvang op de kleinschalige afdeling voor bijzondere zorg De Dreef.

In het gezellige cafetaria met ruim terras kunnen bewoners en bezoekers dagelijks terecht voor een praatje en een hapje of een drankje.

Zorg op maat
De bewoners in woonzorgcentrum Heyvis krijgen professionele zorg op maat.
     
Verpleging en verzorging – afdeling bijzondere zorg – kinesitherapie – ergotherapie – animatie – sociale dienst – eigen chef-kok – dieetkeuken – klusjesdienst – poetsdienst – kapsalon – pedicure

Kortverblijf
Het woonzorgcentrum heeft vier woongelegenheden in het kortverblijf voor de tijdelijke opvang van zowel valide als zwaar zorgbehoevende ouderen. De ouderen genieten van dezelfde zorg- en dienstverlening als de permanente bewoners in het woonzorgcentrum.

Door te kiezen voor de tijdelijke oplossing van het kortverblijf krijgen de familieleden die zorg dragen voor een zorgbehoevend familielid even een adempauze.

De duur van het kortverblijf is beperkt in tijd: maximum 60 opeenvolgende dagen en maximum 90 dagen op één jaar. 

Vrijwilligers
Onze bloeiende werking wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet van tientallen vrijwilligers. Helpen bij de maaltijden, uitstapjes begeleiden, de cafetaria mee draaiende houden, een handje toesteken bij knutselactiviteiten, gezelschap houden, … In het woonzorgcentrum zijn er talrijke activiteiten waar vrijwilligers zich kunnen engageren.

Dag van de zorg
Op deze bijzondere opendeurdag werd een leuk namiddagprogramma uitgewerkt met rondleidingen, tentoonstelling, muziek, kinderanimatie en een hapje en een drankje. Wees welkom!

https://www.maasmechelen.be/woonzorgcentrumheyvis

Vacatures bij deze organisatie

Jobbeschrijving Gemeente
ZORGKUNDIGEN niveau C1-2 3630 Maasmechelen
VERPLEEGKUNDIGEN niveau C3-4/niveau BV1-3 3630 Maasmechelen
Woonzorgcentrum Heyvis
Rijksweg 106
3630 Maasmechelen
T. 089 48 28 60
Bezoek ons van 13.30 tot 17 uur