VZW Ooievaarsnest

Vzw Ooievaarsnest heeft een hart voor zorg en kinderen. Vele handen die zorgen voor kinderen en hun gezinnen, die praten & zingen, die knuffelen & spelen, die opvoeden & stimuleren, die samenwerken & delen, die reflecteren & observeren, die opruimen, klussen & koken, … .

Vzw Ooievaarsnest nodigt u uit om een kijkje te nemen in het kinderdagverblijf Ooievaarsnest en de buitenschoolse kinderopvang Klimop. We bieden opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.

Onze zorg en nog zoveel meer willen we u tonen op deze dag, want kinderopvang is meer dan opvang.


Wat mag je verwachten?

  • een bezoek aan de verschillende leefgroepen: In het kinderdagverblijf zijn er doorlopend crea- en bewegingsactiviteiten voor kinderen van 0 tot 3 jaar. In de buitenschoolse kinderopvang Klimop is er doorlopend crea-activiteit, grime en glittertattoos. Om 11u, 14u, 15u en 16u kan je komen mee dansen. Dit alles voor kinderen van 2.5 tot 12 jaar.
  • gemotiveerde medewerkers die u graag meenemen in hun dagelijkse bezigheden
  • Wat is kinderopvang? We geven info over onze visie met een rondleiding om 11u, 14u en 15u.
  • randanimatie: (ballonnen)clown en springkasteel
  • een leuke babbel met een drankje en een hapje, hartig of zoet (tegen democratische prijzen)
  • infostand Stan, de opgroeicaravan (door CKG De Schommel vzw): Bij ons Stanneke kan je o.a. terecht voor een babbeltje, een luisterend oor, informatie rond opgroeien en opvoeden, een Virtual Reality beleving (‘kruip terug in de huid van je kind’), enz.
  • infostand Gezinsbond: De Gezinsbond zet zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. We verdedigen de belangen van de gezinnen.

Iedereen van harte welkom!

VZW Ooievaarsnest
Veldbornstraat 16
3300 Tienen
T. 016/81 10 06
Bezoek ons van 10 tot 17 uur