Orelia Serrenhof

Orelia Serrenhof opent de deuren: een gloednieuwe woonzorgcampus

Hoe geeft Orelia vorm aan een warme thuis? Kom het zelf beleven op de dag van de zorg! 

Orelia Serrenhof vervangt vanaf februari 2020 de Truiense woonzorgcentra La Madrugada en Laurentius. De nieuwbouw, met een woonzorgcentrum en erkende assistentiewoningen, biedt in totaal plaats aan meer dan 100 bewoners. 

Orelia zorgt voor een omgeving waar mensen zich thuis voelen. Het is een plek waar hun zelfstandigheid, creativiteit en sterktes gestimuleerd worden. We vertrekken daarbij van wat elk mens nog kan, in plaats van bij wat niet meer lukt. Maar altijd met een maximale keuzevrijheid voor elk individu. 

Deze nieuwe campus telt naast het woonzorgcentrum ook 33 assistentiewoningen (voor 1 of 2 personen) die werden erkend door het Agentschap Zorg en Gezondheid. De flats hebben een slaapkamer, ingerichte keuken, badkamer én een terras. Senioren kunnen er hun leven dat ze thuis hebben, gewoon verderzetten. Helemaal zelfstandig in hun appartement. De bewoners kunnen gebruik maken van de activiteiten en als het nodig is, is de assistentie van het zorgteam van het woonzorgcentrum vlakbij. 

Kom kennismaken met ons nieuwe gebouw en met onze werking. Bezoek onze demo assistentiewoning en geniet van een heerlijk drankje in ons O’Café. 

Vacatures bij deze organisatie

Jobbeschrijving Gemeente
Zorgkundige WEEKEND – WZC Serrenhof (nieuw!) 3800 Sint-Truiden
Clusterdirecteur Woonzorgcentra 3800 Sint-Truiden
Orelia Serrenhof
Viaductstraat 11
3800 Sint-Truiden
T. 011/69 44 22
Bezoek ons van 13 tot 17 uur