Heerlijkheid assistentiewoningen Eke-Nazareth

Residentie Heerlijkheid bevindt zich in Eke-Nazareth, in het hart van de prachtige Leiestreek. De residentie omvat 34 assistentiewoningen aangepast aan de veiligheid en ergonomie. De stijlvolle appartementen hebben allemaal een ruim privéterras en 1 of 2 slaapkamers. Op het woonerf vind je een gemeenschappelijke tuin met een wandelpad en zitbankjes. In dit mooie decor kan je tal van boeiende fiets- en wandelroutes ontdekken.

Hoe zorgen wij ervoor dat onze bewoners zich thuis voelen?
Onze woonassistente is een aantal keer per week in de residentie aanwezig. Ze organiseert activiteiten en luistert naar wat er leeft onder de bewoners. Zo zorgt ze voor alle gevraagde diensten op maat: huishoudhulp, gezelschap, vervoer naar de dokter, warme maaltijden, een kapper aan huis, … Indien nodig volgt ze de situatie op bij ziekte of wanneer er verpleging nodig is. Ook voor familieleden is de woonassistente het eerste aanspreekpunt. Wij zijn ons er ook van bewust dat noden kunnen veranderen doorheen de tijd. Dan passen wij de diensten heel eenvoudig aan. Dit maakt onze assistentiewoningen echt levensbestendig.

Wat kan je bij ons doen op Dag van de Zorg? 
Een gezellige activiteit voor jong en oud rond het jaarthema “Werken in de Zorg”.
Kennismaken met de woonassistente en met het concept erkende assistentiewoningen.
Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Over de uitbater
Assist-Zorgwonen is een beheersinstantie met een ruime ervaring in erkende assistentiewoningen in Vlaanderen. Dankzij het partnership met interne en externe partners, kunnen we een ruim aanbod bieden aan zorg- en comfortdiensten tegen een betaalbare prijs. We zijn onderdeel van een familiebedrijf met de focus op waarden als duurzaamheid, samenwerken en betrokkenheid.

Heerlijkheid assistentiewoningen Eke-Nazareth
Steenweg 54
9810 Eke-Nazareth
T. 03/287 06 50
Bezoek ons van 10 tot 17 uur