AZ Lokeren

De Verenigde Ziekenhuizen Waas en Durme slaan de handen in elkaar,
ook tijdens de Dag van de Zorg 2020.

Het AZ Lokeren en het AZ Nikolaas zetten op 15 maart 2020 de deuren open voor het publiek en zullen tonen dat ze in het Waasland ook op het vlak van innovatie alle troeven in handen hebben om de beste zorg aan te bieden.

We bieden een kijkje achter de schermen van het ziekenhuis aan, tonen de nieuwste snufjes en geven de bezoekers de gelegenheid te kijken en zelf zaken te proberen. Enthousiaste en gemotiveerde ambassadeurs uit de zorg zullen de bezoekers begeleiden.

Het is bovendien een unieke gelegenheid om te zien voor welke jobs binnen de regio je terecht kan in het ziekenhuis. Bezoek onze jobstand of laat je CV achter bij onze medewerkers.

Innovatie en werken in de zorg zijn dé thema’s die de Verenigde Ziekenhuizen Waas en Durme, het AZ Lokeren en het AZ Nikolaas, tijdens deze Dag van de Zorg 2020 naar voor willen schuiven.

Breng ons een bezoekje! Kom tussen 13 en 17 uur naar het AZ Lokeren.

Er wordt ook aan de kinderen gedacht. Kinderanimatie wordt voorzien. Bovendien kunnen kinderen hun favoriete pop of knuffel meebrengen voor een medisch onderzoek of een behandeling op maat door een kinderarts of verpleegkundige.

 

Vacatures bij deze organisatie

Jobbeschrijving Gemeente
Verpleegkundigen 9160 Lokeren
Ziekenhuisapotheker 9160 Lokeren
Huishoudhulp 9160 Lokeren
AZ Lokeren
Lepelstraat 2
9160 Lokeren
T. 09/340 81 11
Bezoek ons van 13 tot 17 uur