Zondag 17 maart

De 8ste editie van Dag van de Zorg was alweer fantastisch!

Niet minder dan 200.000 bezoekers hebben zondag 17 maart 2019 een bezoek gebracht aan de 8ste editie van de Dag van de Zorg. Heel wat gezinnen trokken op pad om een blik achter de schermen te werpen in 230 zorg- en welzijnsvoorzieningen. Tijdens deze gezinsdag viel dan ook van alles te ontdekken. Ziekenhuizen lieten het publiek op een actieve manier kennismaken met hun operatiekwartieren of met nieuwe departementen en technologieën. Woonzorgcentra toonden hoe innovatie de kwaliteit van de zorg verbetert en in welzijnsvoorzieningen kon de bezoeker zelf ervaren hoe elke dag gewerkt wordt aan meer inclusie. Vele voorzieningen boden een apart programma voor kinderen aan.

Bekijk hier alle deelnemende organisaties

Nieuws

 • Zet zondag 15 maart 2020 alvast in de agenda!

  De voorbije jaren is Dag van de Zorg uitgegroeid tot het grootste eendaagse event voor de zorgsector. Na het grote succes en de massale mediabelangstelling van de voorbije editie zijn we trots de nieuwe editie van Dag van de Zorg aan te kondigen. Zondag 15 maart 2020 gaat de 9e editie door. Inschrijven voor de nieuwe editie kan vanaf eind april. Meer info komt binnenkort online.

  • Ben je zondag op bezoek geweest bij een organisatie? Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op één van de tien digitale fotolijsten.

   Wat vond jij van je bezoek aan Dag van de Zorg? Laat het ons weten, vul het online formulier in en win één van de tien digitale fotolijsten van Familink. De wedstrijd loopt van 17 maart 2019 tot en met 24 maart 2019 om middernacht. De winnaars worden door de Dag van de Zorg vzw persoonlijk verwittigd via e-mail. Veel succes!

  • Vind hier jouw job in Zorg en Welzijn

   Je wil mensen helpen. Je wil voldoening halen uit elke dag. Kortom, jij wil het verschil maken. Dan is een job in zorg of welzijn zeker iets voor jou. Ontdek hier alle openstaande vacatures en profielen bij de deelnemende organisaties van Dag van de Zorg.

Een week lang Zorg en Welzijn in de kijker

Volg ons op: