• Schrijf in vòòr 31 juli en ontvang
  15% vroegboekkorting!

  Op zondag 18 maart 2018 zetten we opnieuw zorg en welzijn in de kijker. Dag van de zorg is een hoogdag, een feestdag waar uw organisatie niet op mag ontbreken. De inschrijvingen zijn vandaag gestart. Kijk vlug even naar ons aanbod op onze website. 
  Schrijf nu in en ontvang
 15% vroegboekkorting tot 31 juli 2017. Heb je interesse om als organisatie deel te nemen aan Dag van de Zorg 2018 of wil je graag een offerte? Stuur ons een e-mail of bel ons op 09-224 06 84.

 • Inspiratie nodig voor jouw Dag van de Zorg?

  Door de positieve reacties van onze deelnemers wordt het thema van vorig jaar behouden. Zet ook dit jaar mee uw schouders onder het thema ‘Samen Zorgkrachtig’ want de kracht van samen zorg dragen voor elkaar staat opnieuw centraal. Meer dan ooit zetten we SAMEN met alle deelnemers een week lang de zorg- en welzijnssector in de kijker tijdens de Week van de Zorg. Heb je nog geen idee wat jouw organisatie kan doen op Dag van de Zorg? Laat je inspireren door deze leuke filmpjes!

 • Dag van de Zorg 2017 in de pers

  De 6de editie van de Dag van de Zorg was zeer geslaagd. We zagen enthousiaste zorgverleners met passie voor hun vak, veel persaandacht, honderden tweets en facebookberichten,… Bovendien blikken de media lovend terug op zondag. De opkomst was groot. Tientallen reportages en artikels geven een mooi en gevarieerd beeld van het brede aanbod aan zorg en welzijn. Je vindt hier een persoverzicht. Met dank aan alle organisaties die hun deuren openden voor het grote publiek. Maar uiteraard ook een welgemeende dank je wel aan alle geïnteresseerde bezoekers.

 • Bekijk de sfeerbeelden van Dag van de Zorg 2017

  Met dank aan alle organisaties die hun deuren openden voor het grote publiek. Maar uiteraard ook een welgemeende dank je wel aan alle geïnteresseerde bezoekers. Bekijk hier de sfeerbeelden van Dag van de Zorg op zondag 19 maart.

Bezoek onze Facebookpagina •   
 •  

 •