Zondag 19 maart

Zorg & Welzijn zetten de deuren open.
Bij deze organisaties ben je van harte welkom!

Altijd al eens achter de schermen van een ziekenhuis willen gluren? Ooit al een voorziening bezocht voor mensen met een beperking? En ken je het verschil tussen het oude rusthuis en het moderne woonzorgcentrum? Zondag 19 maart ontvangen meer dan 170 zorg- & welzijns-organisaties en scholen jou met open armen. Breng gerust je kinderen, familie en vrienden mee, want iedereen is welkom!

Bekijk hier alle deelnemende organisaties

 • Dinsdag 14 maart 2017 - Dag van de Zorgcongres.
  Schrijf je hier in!

  Samen zorgkrachtig vormt de rode draad van de derde editie van het DvdZ-congres. Sprekers komen samen rond de draaitafel van radio Gaga met Joris Hessels als kerjeuzeneuze en plaatjesdraaier van dienst. Radio Gaga als magneet dus. Voor warme en boeiende verhalen rond drie sleutelswoorden: samen, zorg en kracht. Het DvdZ-congrespodium biedt ook plaats voor eeuwige roem. Het Zorgverhaal van het jaar, de award van Rode Kruis-Vlaanderen en Dag van de Zorg ism met het Leuvens Instituut voor Gezondheidszorgbeleid, krijgt daar zijn laureaat. Ook de publieksprijs wordt op dat moment bekend gemaakt.Er zijn slechts 300 plaatsen beschikbaar, zorg dus dat je er bij bent! Meer info en inschrijvingen vind je hier.


  • Deelnemer in de kijker: Forensisch Psychiatrisch Centrum Gent zet de deuren open!

   Ook het forensisch psychiatrisch centrum te Gent neemt deel aan Dag van de Zorg. Het forensisch psychiatrisch centrum te Gent is de eerste high security voorziening in België, die zorg op maat levert aan geïnterneerden in een klinische setting. FPC Gent bekommert zich om mensen die enerzijds een psychiatrische problematiek hebben en anderzijds te maken hebben met rechtspleging en de gevolgen daarvan. Gezien de specifieke setting werken zij daarom met voorinschrijvingen en kunnen op Dag van de Zorg maximaal 250 bezoekers ontvangen. Schrijf je hier in.

  • Stem nu op jouw favoriete Zorgverhaal!

   Het Rode Kruis-Vlaanderen gaat samen met Dag van de Zorg op zoek naar het Zorgverhaal van het jaar: een inspirerend, authentiek verhaal van een organisatie die met veel ‘goesting’ de beste zorg biedt aan zijn cliënt, patiënt of bewoner. Welk verhaal maakt volgens jou écht een verschil? Welk verhaal is een inspiratie voor de zorgsector? Kortom, welk Zorgverhaal verdient voor jou de Publieksprijs van € 2.500?
   Stem hier tot 13 maart op jouw favoriet Zorgverhaal! Deel massaal deze link binnen jouw organisatie, aan collega’s, familie en vrienden en laat het beste Zorgverhaal winnen!

Bezoek onze Facebookpagina •   
 •  

 •