• Schrijf je nu in voor de infodag van Dag van de Zorg

  Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag eerst kennis maken met Dag van de Zorg, kom dan gerust een kijkje nemen op één van de infodagen. Je leert hier de werking kennen van Dag van de Zorg en je kan ideeën en inspiratie opdoen dankzij enkele boeiende getuigenissen van (ex)deelnemers en van communicatiespecialisten. 

  De infodagen gaan door op 8 november in Mechelen (Congrescentrum Lamot) en op 10 november in Gent (De Zebrastraat). Bekijk hier het volledige programma. Wil je een van deze infomomenten niet missen? Schrijf je dan hier in.


  • Stel zelf uw promotiepakket samen

   Vanaf deze editie kunt u uw communiecatiemateriaal op maat bestellen. Wilt u liever minder folders, maar meer uitnodigingen? Of geen briefstickers, maar wel meer buttons? Dat kan! En nog zoveel meer... Binnen het budget kunt u uw aantallen wijzigen. Bij het aanmaken van uw gepersonaliseerd materiaal kunt u uw pakket samenstellen. Meer uitleg hierover krijgt u op een van onze startdagen (november).

  • Nieuw thema: Samen Zorgkrachtig!

   Het thema van de zesde editie van Dag van de Zorg is 'Samen Zorgkrachtig'. De kracht van samen zorg dragen voor elkaar staat deze keer centraal. We tonen de sterkte van de sector door samen op Dag van de Zorg de deuren open te gooien voor het brede publiek. Maar ook de dynamiek van de sector tonen we. En de veerkracht. Samen slaat op de wisselwerking tussen patiënt, client, bewoner en de zorgverlener. Zowel professioneel als de mantelzorg. Samenwerking is ook ruimer te interpreteren. We tonen de samenwerking tussen verschillende zorgactoren maar evengoed de samenwerking tussen zorg, welzijn en de witte economie.

Bezoek onze Facebookpagina