15% vroegboekkorting verlengd tot 29 juli

    De voorbije jaren is Dag van de Zorg uitgegroeid tot het grootste eendaagse event voor de zorgsector. Na het grote succes en de massale mediabelangstelling van de voorbije editie zijn we trots de 6de editie van Dag van de Zorg op zondag 19 maart 2017 aan te kondigen.
    De inschrijvingen voor deelname aan Dag van de Zorg lopen vlot binnen. We zijn heel blij met de vele inschrijvingen! Ben je nog niet ingeschreven, maar wil je toch genieten van 15% korting, dan hoef je je geen zorgen te maken want we verlengen de vroegboekkorting tot 29 juli. Kijk nog vlug even naar ons aanbod en schrijf hier in.

  • NIEUW! Stel zelf uw promotiepakket samen

    Vanaf deze editie kunt u uw communiecatiemateriaal op maat bestellen. Wilt u liever minder folders, maar meer uitnodigingen? Of geen briefstickers, maar wel meer buttons? Dat kan! En nog zoveel meer... Binnen het budget kunt u uw aantallen wijzigen. Bij het aanmaken van uw gepersonaliseerd materiaal kunt u uw pakket samenstellen. Meer uitleg hierover krijgt u op een van onze startdagen (november).

  • Nieuw thema: Samen Zorgkrachtig!

    Het thema van de zesde editie van Dag van de Zorg is 'Samen Zorgkrachtig'. De kracht van samen zorg dragen voor elkaar staat deze keer centraal. We tonen de sterkte van de sector door samen op Dag van de Zorg de deuren open te gooien voor het brede publiek. Maar ook de dynamiek van de sector tonen we. En de veerkracht. Samen slaat op de wisselwerking tussen patiënt, client, bewoner en de zorgverlener. Zowel professioneel als de mantelzorg. Samenwerking is ook ruimer te interpreteren. We tonen de samenwerking tussen verschillende zorgactoren maar evengoed de samenwerking tussen zorg, welzijn en de witte economie.

Bezoek onze Facebookpagina