• Beste wensen!

  We wensen jou en al je collega’s, vrienden en familie een gezond en sprankelend 2017 toe!  • Neem deel aan Dag van de Zorg en maak kans op
   10.000 euro! - Deadline: 31 december!

   Voor de tweede keer op rij organiseren Rode Kruis-Vlaanderen en Dag van de Zorg in samenwerking met het Leuvens Instituut voor Gezondheidszorgbeleid van de KU Leuven het ‘Zorgverhaal van het jaar’. De winnaar ontvangt een geldprijs van 10.000 euro om het project verder uit te bouwen. Nieuw dit jaar is de publieksprijs van 2.500 euro. Iedereen kan stemmen via de website van Rode Kruis-Vlaanderen en bepaalt zo mee wie de publiekstrofee mee naar huis neemt. Meer info en inschrijven.

  Campagnebeeld met als thema 'Samen Zorgkrachtig' is klaar! Bekijk de making of!

  Het thema van de zesde editie van Dag van de Zorg is 'Samen Zorgkrachtig'. De kracht van samen zorg dragen voor elkaar staat deze keer centraal. We tonen de sterkte van de sector door samen op Dag van de Zorg de deuren open te gooien voor het brede publiek. Maar ook de dynamiek van de sector tonen we. En de veerkracht. Samen slaat op de wisselwerking tussen patiënt, client, bewoner, zorgverlener, vrijwilliger,... Zowel professioneel als de mantelzorg. Samenwerking is ook ruimer te interpreteren. We tonen de samenwerking tussen verschillende zorgactoren maar evengoed de samenwerking tussen zorg, welzijn en de witte economie. Ondertussen is ook het campagnebeeld klaar. Benieuwd naar de making of? Kijk vlug even naar het filmpje.

Bezoek onze Facebookpagina

 •