• Ontdek hier de nieuwe inMotion!

  Op 22 september verscheen de nieuwe editie van het vakblad inMotion. Het magazine staat boordevol boeiende cases, getuigenissen en interviews. Alle sectoren komen hierbij aan bod: ziekenhuizen en woonzorgcentra, geestelijke gezondheid en welzijn, thuiszorg, witte economie en onderwijs. Je kan de nieuwe inMotion hier ook online bekijken. Ontvang je graag een exemplaar? Stuur dan een mailtje naar karlien@dagvandezorg.be. Bekijk je graag de vorige publicaties of wil je graag meer info over inMotion, ontdek het hier.


  • NIEUW! Stel zelf uw promotiepakket samen

   Vanaf deze editie kunt u uw communiecatiemateriaal op maat bestellen. Wilt u liever minder folders, maar meer uitnodigingen? Of geen briefstickers, maar wel meer buttons? Dat kan! En nog zoveel meer... Binnen het budget kunt u uw aantallen wijzigen. Bij het aanmaken van uw gepersonaliseerd materiaal kunt u uw pakket samenstellen. Meer uitleg hierover krijgt u op een van onze startdagen (november).

  • Nieuw thema: Samen Zorgkrachtig!

   Het thema van de zesde editie van Dag van de Zorg is 'Samen Zorgkrachtig'. De kracht van samen zorg dragen voor elkaar staat deze keer centraal. We tonen de sterkte van de sector door samen op Dag van de Zorg de deuren open te gooien voor het brede publiek. Maar ook de dynamiek van de sector tonen we. En de veerkracht. Samen slaat op de wisselwerking tussen patiënt, client, bewoner en de zorgverlener. Zowel professioneel als de mantelzorg. Samenwerking is ook ruimer te interpreteren. We tonen de samenwerking tussen verschillende zorgactoren maar evengoed de samenwerking tussen zorg, welzijn en de witte economie.

Bezoek onze Facebookpagina