Solidariteit voor het Gezin

Zorghotel Wellington opent zijn deuren. Het uniek woon- en zorgcentrum wil haar bewoners een zo hoog mogelijke woonkwaliteit schenken. Dit door het creëren van een huiselijke sfeer omringd door zorg en wellness.

Wil je graag ontdekken hoe we dit doen?
Dan geven wij je graag ieder half uur van 10u tot 12u en van 13u tot 17u een rondleiding. Ook de mensen van de keuken laten je graag proeven van hun kunnen. Vanaf 14u is er de mogelijkheid om aansluitend op de rondleiding de grootkeuken te bezoeken.

En er is nog meer:
Op de site opent het nieuwe kinderdagverblijf Sloeber aan Zee. Op zoek naar kinderopvang in Oostende? Dan is Sloeber aan Zee zeker een bezoekje waard. Ook voor de kleinsten onder ons is er animatie voorzien.

Naast het uitbaten van het Zorghotel Wellington en het kinderdagverblijf Sloeber aan Zee heeft Solidariteit voor het Gezin reeds een jarenlange expertise opgebouwd binnen de thuiszorg. Is thuisverpleging een synoniem voor thuiszorg? Waar zit het verschil tussen een huishoudhulp en een verzorgende? En ken je het project Zorg24 al dat 24/24u zorg rondom de cliënt opbouwt waardoor die gemiddeld 7 maanden langer thuis kan blijven wonen? Op al deze vragen en meer kom je het antwoord te weten tijdens Dag van de Zorg.

Wat valt er te beleven?

  •  Ontdekkingstocht in het kinderdagverblijf Sloeber aan Zee
  • Interactieve kennismaking met de thuiszorgdiensten van Solidariteit voor het Gezin en het project Zorg24
  • Kom langs en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures

Tot zondag 20 maart!


Bezoek onze Facebookpagina